Oldtimerdag Oostzaan

Met mede LEGO (en Scania) enthousiasteling Ralf hebben we op 3 september in Oostzaan een aantal meter tafel met LEGO modellen gevuld. Door de organisatie van het evenement was een echte hippe pallettafel in elkaar geschroefd. Met mijn witte tafelzeil was de aankleding compleet. Ralf had een drietal torpedo Scania's meegenomen, ik heb de rest van de ruimte benut om de Superliner met de bomentrailer neer te zetten. Ook had ik de Titan neergezet en reed ik met de kleine Ultraliner zo nu en dan een rondje voor het publiek. Vanaf 12:00 uur liep het dorpsplein vol met oldtimers in alle soorten en maten. Ons hoekje werd druk bezocht en naast de aandacht van de jeugd, kregen we ook weer veel belangstelling van de rest van het publiek. Al met al een leuke dag met mooi weer, veel aanspraak en gezellige muziek.

 

Modelshow Europe 2017

De Modelshow Europe in Ede is één van de evenementen waar ik met mijn modellen te zien ben. Vandaag was het weer zo ver. Samen met een clubje andere leden van de Scale Modellers Association waar ik sinds medio vorig jaar aan toegevoegd ben, hebben we weer voor heel wat bekijks gezorgd. Op ons demoplein(tje) konden we mooi rondtuffen met diverse modellen. Zelf had ik daar een MACK Ultraliner tussen gezet. Ik had nooit verwacht dat je zo'n lol kon hebben aan het "chauffeuren".

Inmiddels is er ook een filmpje beschikbaar gekomen. Je vindt die uiteraard bij de filmpjes. Voor een aantal bezoekers heb ik ook een link geplaatst naar het filmpje dat gemaakt is met de grote LTM 11200 kraan in combinatie met de begeleidende VW Transporter en diverse Mercedessen.

Venhuizen

Tijdens de Paasdagen vindt er in Venhuizen jaarlijks een oldtimershow plaats. Ik ben daar eens gaan kijken. De aanleiding daartoe was dat ik via Facebook al een tijdje het restauratieproject volg van een van de Mack's die bij Overdorp heeft gereden. Deze is in Overdorp kleuren teruggebracht. Daardoor was ik ook op de hoogte van het feit dat de F-Mack tijdens deze oldtimershow aanwezig zou zin. Via mijn collega kon ik al voor de officiële openingstijd naar binnen. Het was toen gelukkig nog rustig qua bezoekers. Ik heb mijn model van een Overdorp Mack (overigens heb ik een ander exemplaar als voorbeeld gebruikt, het scheelt maar 1 nummer). Ik heb daar wat plaatjes geschoten. Al snel werd het te druk en heb ik mijn model opgeborgen. Ik ben de rest van het oldtimerpark eens gaan bezichtigen om daarna een aantal malen terug te keren bij de Mack en Overdorp mensen. Mooi om al die verhalen te horen.

Joomla templates by a4joomla